Journalistkonferanse på Honne

25 journalister fra Oppland og Hedmark journalistlag deltok på et todagers seminar på Honne hotell og konferansesenter 25.-26. mai.

Årsmøte i Oppland Journalistlag

Årsmøtet skjedde i tilknyting til den regionale journalistkonferansen «Gull og Gråstein»på Sundvolden Hotel, fredag 21. oktober 2011.

Ordfører-refs og Skibladner-tur

- Innlandet har fått en svært dårlig sykehus-løsning, og media har hovedansvaret, sa Hamar-ordfører Einar Busterud under vårens store OJ-samling. I tillegg til ordfører-refs fikk OJ-deltakerne også oppleve Skibladner-tur og OJ-prisutdeling.

Årsmøte i Oslo 2004

22 personer deltok på møtet, som ble holdt på Bondeheimen i Oslo. Etter årsmøtet var det samling på Stortinget, hvor vi ble tatt imot av fem opplandsrepresentanter.

Årsmøte i Lillehammer

Årsmøtet 2003 ble holdt på Rica Victoria Hotell i Lillehammer fredag 24. oktober. 17 medlemmer deltok, og etter møtet var det middag på hotellet, og deretter dro noen videre på Bryggerikjelleren.

Journalister mest negative

Arne Krumsvik mener journalistene er mer negative enn brukerne på nett. Les referatet fra møtet "Nettet - journalistikkens sikre død?" her.

Årsmøte 2002 i Oslo

Årsmøtet 2002 ble holdt i Oslo fra 25. til 26. oktober. 25 personer deltok, flere enn vanlig, så det var tydeligvis populært med en Oslotur.

Tillitsråd 27. november 2008

Tillitsråd på Granavollen

NJ-nestleiar Elin Floberghagen orienterte om viktige NJ-saker framover, og kva saker dei satsar på til landsmøtet 26.–28. april.