Hellkonferansen: Dette er oppskriften på suksess som frilansjournalistIrina Lee kommer til Hellkonferansen for å fortelle hva som er snarveien til suksess som frilansjournalist. Foto: Kristine Nyborg.

Hellkonferansen: Dette er oppskriften på suksess som frilansjournalist

Hun har jobbet i Bergens Tidende, TV 2 og VG, men så bestemte hun seg for å bli frilanser. Nå kommer Irina Lee kommer til Hellkonferansen for å dele sine erfaringer.

Irina Lee sier at det viktigste hun har lært som frilanser er å gjøre noe skummelt hver eneste dag - det er er snarveien til sukesee! 

Foredraget hun skal holde passer for tre ulike grupper:

Kategori #1: Du er fast ansatt og skjønner at jobben din henger i en tynn tråd. Faren for nedbemanning er ikke over, og du frykter at du kommer til å ende opp som frilanser. Hvis du kan kjenne deg igjen i dette, vil dette foredraget gi deg troen på at overgangen til frilanslivet kan bli mindre grusom enn fryktet. Hold muligheten åpen for at det faktisk kan bli gøy!

Kategori #2: Du har allerede begynt som frilanser, men er redd for at du ikke kommer til å lykkes. Det løsner liksom ikke. Hvis dette er deg, bør du få med deg dette foredraget. Her får du konkrete tips som du kan omsette til handling umiddelbart.

Kategori #3: Du jobber innen journalistikk, enten som fast eller midlertidig ansatt, men lurer på om du egentlig har lyst til å gjøre noe helt annet. Skrive bøker, melde overgang til en annen bransje, arrangere fotballkamper, bli forlegger, starte egen bedrift, bli sjef... Jepp, hvis du er en multilidenskapelig entreprenør, vil du i dette foredraget treffe en likesinnet.

Hellkonferansen går av stabelen 2.-4.februar 2018.