Nordisk seminar og NJ Frilans årsmøte

Høsten byr på både kurs, seminar og årsmøte. Så start planleggingen nå.

NORDISK SEMINAR
Årets nordiske seminar arrangeres i Malmø 14. – 16. september. Her møter du frilansere fra hele Norden, deler erfaringer og stifter nye bekjentskaper. 
I tillegg byr svenskene på et spennende program med den noe tunge tittelen; «Hate,  Threats, Safety, Risk Assessment and Digital Self Defense, for Independent
Media Workers».

Årets nordiske seminar arrangeres i Malmø 14. – 16. september. Her møter du frilansere fra hele Norden, deler erfaringer og stifter nye bekjentskaper. I tillegg byr svenskene på et spennende program med den noe tunge tittelen; «Hate,  Threats, Safety, Risk Assessment and Digital Self Defense, for IndependentMedia Workers».

Fristen for å få earlybird pris har gått ut, men det har ikke fristen for å melde seg på. Du kan også søke om støtte til å reise på denne konferansen.

Sjekk programmet og meld deg på via Nordicfreelance2018:

Og følg seminaret på facebook. 

SØK STIPEND TIL HØSTENS KONFERANSER

Har du planer om å dra på konferanse i høst? Da kan du søke om stipend fra NJ Frilans. Se liste over aktuelle konferanser vi støtter på NJ Frilans konferansestipend. Vi støtter med inntil 3500,- for konferanse som skjer i Norden, og inntil 5000,- for de utenfor Norge.

Send en søknad til aslaug.watten@nj.no

19. - 20. OKTOBER: ÅRSMØTE NJ FRILANS OG FRILANS18

Årsmøtet og Frilans 18 avholdes 19. og 20. oktober på Anker Hotel, Oslo.

Frilans 18 starter kl 10.00 fredag 19.10 og avsluttes lørdag 20.10 kl. 15.00

I løpet av disse dagene blir det etikkdebatt om det å være journalist og/eller aktivist, informasjon og kursing i MBL avtalen og frilanssatsene. Vi tilbyr også workshop i hvordan skrive gode søknader og hvordan selge inn ideene dine. Samt andre spennende foredrag vi kommer til å annonsere senere.. Og sist men ikke minst skal vi gjennomføre årsmøtet fredag 19.10 kl. 14.00 

Fredag kveld er det frilansfest med utdeling av pris til Årets frilanser, god mat og drikke på utestedet «Ingensteds». 

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende minst seks uker før årsmøtet, seinest 7. september. Send forslag til: aslaug.watten@nj.no 

Reiseutgifter

NJ Frilans dekker reiseutgifter over kr 200 og inntil kr 2 500 etter regning, samt overnatting for de som bor utenfor normal reisevei til Oslo Sentrum. Har du ekstra lang/dyr reisevei kan du søke om ekstraordinær reisestøtte (utover de 2500). Send søknad til aslaug.watten@nj.no innen 1. juli.