Trivelig premiere

Trivelig premiere

Torsdag gikk startskuddet for det som forhåpentligvis kan bli frilansernes nye tradisjon: Frilanstreff på Litteraturhuset i Oslo. Det ble ordentlig hyggelig!

av Sidsel Skotland

Åtte frilansere fant fram til den oransje blomsten – som strengt tatt var mørk gul. Og mange hadde på forhånd sendt e-post om at de egentlig gjerne ville komme, men var bortreist akkurat denne dagen. Det lover bra for framtida. Så alle er glade – særlig Litteraturhuset som er veldig begeistra for å få lov å huse vår nye ”tradisjon”.
   Det ble ikke uttrykt noen inderlige savn etter program. Å drikke kaffe og øl og skravle om løst og fast var tilstrekkelig ambisiøst. Dessuten var det noen som fikk seg en matbit fra Litteraturhusets meny, som slett ikke er så verst.
   Så dette vil vi fortsette med. Men OBS! Vi bytter dag. Torsdager er det et kjempetrykk på Litteraturhuset. Så heretter blir det onsdager – altså den andre onsdagen i hver måned. Så sett allerede nå av onsdag 8. oktober!

Trivelig premiere
Gamle bekjentskap vedlikeholdes og nye blir etablert på frilanstreff (f.v: Turid, Kathrine og Sigurd).


Trivelig premiere
… og veldig gamle bekjentskap blir utdypet på bortebane (Øystein og Turid)


Trivelig premiere
Noen fant Sidsel og andre fant blomsten – hvis noen ikke fant noen av dem i det hele tatt ønskes bedre lykke onsdag 8.oktober :-) Alle foto: Tom Helge Berglie