Invitasjon til frilanstreff i Trondheim

Fotografene Bente Haarstad og Ingunn Nesset holder foredrag i Trondheim.

NJ Frilans, Region Midt-Norge, inviterer til frilanstreff på Cafè Ni Muser, Bispegata 9, Trondheim (vis a vis Nidarosdomen),

 

TIRSDAG 14. FEBRUAR KL. 19:00 (PRESIS).

 

Vi har vært så heldige å få to av våre medlemmer, Bente Haarstad og Ingunn Nesset, til å komme og vise noen av sine bilder. Begge er aktuelle med hver sin utstilling.

 

Bente Haarstad, f. 1956, er både dokumentarfotograf og journalist. Hun har skrevet om billedkunst som kulturjournalist i Adresseavisen og har tidligere stilt ut sine fotografier i blant annet Neadalen Kunstforening, Malvik Rådhus og Trondhjems Turistforening.

Bente har fulgt og dokumentert den sørsamiske reindriften i over 15 år. Resultatet er en vandreutstilling som nå vises ved Trondheim Kunstforening og deretter Neadalen Kunstforening og Rørosmuseet i forbindelse med det nasjonale samiske 100-årsjubileet Tråante 2017. Utstillinghen er støttet av Fritt Ord.  

 

Ingunn Nesset, f. 1962, er fotograf og journalist. Hun jobbet hovedsaklig for Stjørdalens Blad før hun sluttet og ble frilanser. Hun var festivalkunstner for Blues in Hell 2016.

Ingunn liker å eksperimentere med forskjellige teknikker, motiv og uttrykk og opererer innenfor flere sjangre. Noen av bildene er også tatt med mobilkamera. Dette fordi mobiltelefonen alltid er med og brukes flittig også til fotografering.

Ved siden av kjærlighet til foto er Ingunn også svært glad i ord i ulike former. Derfor har hun skrevet små, poetiske tekster til noen av bildene.

 

Dropp middagen! For vi starter dette uformelle frilanstreffet med å servere Cafè Ni Muser sin fantastiske Burgertallerken.

 

Maten spanderer vi, men drikken betaler du selv. Men fortvil ikke: Vi får spesialpris på halvliter pils så lenge vi lyster. I tillegg har de også svært gode viner på glass til gode priser.

 

På grunn av serveringen ber vi om skriftlig påmelding per mail til: unnisk@gmail.com INNEN FREDAG 10. FEBRUAR KLOKKEN 15:00.

 

Du er hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å se nettopp DEG!

 

Arrangementet er støttet av NJ Frilans.

 

 

NJ Frilans, Region Midt-Norge

Frode Thingstad          

Regionkontakt

 

Unni Skoglund

NK