Frilanskatalogen

Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er et gratis tilbud til FJ-medlemmer som ønsker å profilere seg overfor oppdragsgivere. Det er enkelt å registrere deg. Les hvordan!

Adressen er www.frilanskatalogen.no

Tidsmessig design, enkel søkefunksjon og en rekke muligheter for å legge inn arbeidsprøver, bilder, linker mm gjør at du kan profilere deg akkurat slik du ønsker overfor mulige arbeidsgivere.

Slik registrerer du deg i Frilanskatalogen:

1. Gå til www.frilanskatalogen.no. Du kommer dit enkelt ved å klikke på knappen "Frilanskatalogen" på FJs hjemmeside. Klikk på "Registrer deg" og følg instruksene du deretter får.

2. Nederst i "registrer deg"-skjemaet velger du ønsket nettadresse for din profil (feks www.frilanskatalogen.no/karinordmann).

3. Fortsett registreringen med å legge inn profilbilde, personalia, laste inn arbeidsprøver, bilder, facebook-lenke etc under de ulike fanene "Personalia", "Bakgrunn" og "Arbeidsprøver".
PS. Det kan lønne seg å laste inn tekstdokumenter som PDF, slik at alle får åpnet dem, uansett programversjon. Her er et eksempel på en ferdig profil:

Frilanskatalogen

4. Ønsker du inspirasjon fra noen som allerede har registrert seg? Se på profilene til Toralf Sandåker eller Guri Haram, og få gode ideer. Bla og se hvordan andre frilansere har gjort det.

5. Etter at du har registrert deg, må profilen din aktiveres av NJs administrator. Når dette er gjennomført, får du en mail hvor det blant annet står hvilken profiladresse du har valgt.

NJ håper så mange som mulig vil registrere seg i katalogen, slik at det blir et best mulig verktøy for oppdragsgivere som er på jakt etter en frilanser.
Lykke til!

Har du problemer med registreringen? Les denne artikkelen for å få tips.