Spennende tider.

8.-9.mars er det landsstyre i Bergen. Her vil en ny rammeavtale for frilanserne mellom MBL og NJ bli behandlet. Disse forhandlingene har ført til at vi har utsatt lanseringen av veiledende satser.

Vi vil informere om at Norsk Journalistlag har bedt NJ Frilans om å utsette lanseringen av satsene til uti april. Grunnen til det er forhandlinger om en ny rammeavtale for frilansere mellom Mediebedriftenes Landsforening (MBL) og NJ som ikke har vært reforhandlet siden 1976. Den vil være vårt nye grunnlag og må ligge på plass før satsene kan lanseres.
Rammeavtalen og andre viktige frilanssaker skal behandles på NJ sitt landsstyre den 8. og 9. mars.
Her er sakspapirene.

Vi vil informere om at Norsk Journalistlag har bedt NJ Frilans om å utsette lanseringen av satsene til uti april. Grunnen til det er forhandlinger om en ny rammeavtale for frilansere mellom Mediebedriftenes Landsforening (MBL) og NJ som ikke har vært reforhandlet siden 1976. Den vil være vårt nye grunnlag og må ligge på plass før satsene kan lanseres.Rammeavtalen og andre viktige frilanssaker skal behandles på NJ sitt landsstyre den 8. og 9. mars.

Her er sakspapirene.