Artikkelen er mer enn ett år gammel

Ny bankavtale med Danske Bank lanseres snart!

Vi har inngått bankavtale med Danske Bank, og som medlem i Norsk Journalistlag vil du få tilgang til ekstra gode priser og betingelser på produkter og tjenester i Danske Bank.

– Avtalen vi har forhandlet fram med Danske Bank sikrer gode medlemsbetingelser i årene fremover, sier Hilde Tretterud, sekretariatsleder i NJ.

Alle NJ-medlemmer vil få mer detaljert informasjon om tilbudet når avtalen starter å løpe 31. august 2021.

Etterspurt medlemstilbud

NJ-leder Dag Idar Tryggestad er svært tilfreds med at organisasjonen nå kan lansere et banktilbud.

– Et godt banktilbud er en medlemsfordel vi har manglet. De gode medlemsfordelene vi allerede har gjennom NJ Forsikring videreføres som i dag. Også her kan det være mye penger å spare. Når bankavtalen med Danske bank nå kommer på plass, har vi en veldig attraktiv pakke av medlemsfordeler både profesjonelt og privat – ikke minst for frilansere, som kan ha ekstra behov for å få tilgang til kollektive avtaler, sier NJ-lederen.

Det at du har en fagforening i ryggen, som hjelper deg med lønn, juridiske spørsmål og faglig utvikling er vanskelig å måle i kroner og øre. Men faktum er at svært mange gjennom den nye bankavtalen alene, kan spare mye mer enn medlemskontingenten.

– Det skal lønne seg økonomisk å være organisert i Norsk Journalistlag, og jeg er svært fornøyd med at Norsk journalistlag nå inngår samarbeid med Danske Bank, sier Tryggestad.