Artikkelen er mer enn ett år gammel

#takkfortilliten

Journalistikk har aldri vært viktigere enn akkurat nå. Det viser trafikktallene rundt omkring i mediehus over hele landet. For å takke alle de som bidrar til at mediene kan gjøre jobben sin, ber vi deg bli med på takke-kampanjen "takkfortilliten.

En takk til publikum – og til dere.

Journalistikk har aldri vært viktigere enn akkurat nå. Det viser trafikktallene rundt omkring i mediehus over hele landet. Vi er dypt imponert over innsatsen og vet at det er mange som strekker seg langt for å forklare, stille spørsmål, underholde – og sørge for at dette når frem til publikum.

For å takke alle de som bidrar til at mediene kan gjøre jobben sin, ber vi deg bli med på denne takke-kampanjen. Hvordan du gjør det er helt opp til deg.

Vi håper du vil bruke logoen #takkfortilliten som Facebook-filter. Husk å bruke emneknagg #takkfortilliten

Slik gjør du det:

  1. Trykk på ditt profilbilde på Facebook.
  2. Velg «Legg til ramme».
  3. Søk etter #takkfortilliten og ta filteret i bruk.

Og så benytter vi anledningen til å si takk også til alle dere som gjør jobben – på hjemmekontorene, i mediehusene og ute i felt.

God påske til dere alle!

Hege Iren og Dag Idar

Takk!

Norge er hardt rammet av pandemien. Nå er det mange som står på for å redde liv og for å holde samfunnet i gang. Noen behandler syke, mens andre produserer mat, tømmer søpla og fyller varehyllene.

Norske journalister jobber for at du skal vite hva som skjer, forstå hvorfor det skjer og være forberedt på hva som skjer videre. Hver eneste dag tas avgjørelser som får store konsekvenser for deg og ditt liv.

Nasjonale og globale kriser gir muligheter for dem som ønsker å spre falske nyheter og forsøke å manipulere folk. Nettopp da er det viktig at det finnes redaktørstyrte medier som gir deg informasjon du kan stole på.

Takk til alle dere som bidrar slik at vi kan fortsette å gjøre jobben vår.
Takk til dere som åpner opp og deler informasjon. Takk for tips og for sterke meninger.
Takk til alle dere som bruker oss.

Det er viktigere enn noen gang.

#takkfortilliten

Norsk Presseforbund
Mediebedriftenes Landsforening
Norsk Journalistlag
Fagpressen
Norsk lokalradioforbund
Landslaget for lokalaviser
Norsk Redaktørforening