Artikkelen er mer enn ett år gammel

Bidra til mangfold og mangfoldsplakaten!

Hva skal Norsk Journalistlags mangfoldsplakat inneholde? Det håper vi du hjelper oss med. Og dette er hjelp til selvhjelp. For vi må ha en mediebransje der vi gjenspeiler samfunnet vi dekker.

Plakaten som Norsk Journalistlags mangfoldsutvalg jobber med, har som mål å sikre at samtlige mediehus tenker på inkludering og mangfold.

Klikk HER for å komme til svarskjemaet

Mangfold er mangfoldig

For å sikre en god bredde er det viktig at vi er ulike. Det at du og dine kolleger har ulike erfaringer og bakgrunner. Det skaper økt forståelse og kunnskap. Hvordan gjør vi dette i praksis?

Her ønsker NJs mangfoldsutvalg nettopp dine tanker og innspill.

Du vet jo selv hva mangfold er for deg. Dette er et av hovedtemaene under Styrkeløft 2022. Deltar du ikke på konferansen, håper vi likevel å høre fra deg. Fortell oss hva inkludering er for deg. Tips oss om hvordan vi kan bli bedre og øke mangfoldet blant våre kolleger. Hvordan skal vi tenke når vi ansetter nye kolleger? Dine innspill og tanker går rett inn i arbeidet med NJs mangfoldsplakat som blir klar i god tid før landsmøtet i mars. 

Har du svart på skjemaet, men kommer på noe mer, er det bare å fylle ut skjemaet flere ganger. Norsk Journalistlags mangfoldsutvalg sier tusen takk for at du bidra i dette viktige arbeidet. 

Klikk HER for å komme til svarskjemaet