Artikkelen er mer enn ett år gammel

I år kan Sørlandets pressepris bli din

Nok en gang skal presseprisen for journalistisk arbeid deles ut i tre kategorier. Slik melder du deg på i kampen om heder og ære!

I forbindelse med årsmøtet i Agder Journalistlag 27. oktober i år skal Sørlandets pressepris igjen deles ut. For å i det hele tatt kunne dele ut disse gjeve prisene må selvfølgelig juryen få materiale i god tid for å bestemme seg for hvem som skal vinne.

Frist i september
I år skal det igjen kåres vinnere i de tre kategoriene Årets sak, årets foto og årets feature. Fristen for å sende inn bidrag er 30. september 2017. Bidragene må være publisert i perioden 1. september 2016 til 31. august 2017. For å delta i konkurransen må du sende inn bidragene til pressepris@gmail.com innen 30. september. Fristen er absolutt.

Tre bidrag
Hvis det linkes til bidraget, må det følge med en direktekobling til saken som foreslås. Alle vedlegg skal være enkle å laste ned, og ikke større enn 10 MB. Eventuelle radio og tv-bidrag som ikke er publisert på nett, kan sendes presseprisansvarlig i styret på CD/DVD. Bidragene skal levers slik de ble publisert. Hver journalist kan delta med inntil tre bidrag. Man kan ikke nominere andre kolleger. Den enkelte journalist må selv sende inn bidrag, med en følgetekst på inntil en halv A4-side om saken.

Årets jury
En ny jury er i år på plass for Sørlandets pressepris. I den sitter Stein Kåre Kristiansen, seniorrådgiver i Gambit, tidligere politisk journalist, Ana Margarita Milan Quinteros, faglærer i medier og kommunikasjon, Tangen videregående skole, Espen Egil Hansen, sjefredaktør Aftenposten, Tomm Wilgaard Christiansen, fotograf Dagbladet, Anna Krakstad, pensjonert journalist, Agderposten, Ingrid Michaelsen, redaktør, Næringsforeningen i Kristiansand.