Artikkelen er mer enn ett år gammel

NJ med nye purre- og inkassotjenester

Sliter du som frilansjournalist med kunder som glemmer å betale fakturaene? Norsk Journalistlag har nå inngått avtale med Svea Finans om purring og inkassotjenester. NJ-medlemmer får nå abonnement til Svea-teknologi, Svea Kompetanse og Svea dialog.

Tjenestene og abonnementet er kostnadsfritt og du kan registrere så mange saker du ønsker.  Du kan fritt trekke saken innen to uker etter registrering. Du får fullt oppgjør på hovedstol og du har fått en “no cure/no pay”-avtale. Det vil si at det er skyldner som betaler salæret til Svea, og dersom Svea ikke klarer å løse saken betaler du ikke salæret.

Kontakt Petter H. Rossbach i Svea Finans for å sette opp avtalen på mail: petter.rossbach@sveafinans.no

Under følger Sveas beskrivelse av deres tjenester:

  • Svea Teknologi: Tilgang til vårt nettkontor for registrering av saker, betalinger og rapporter over alle saker man har registrert hos oss.
    Deres medlem bestemmer selv ved registrering om vi skal sende inkassovarsel eller ei. Vi har også utviklet bransjens beste saksbehandlingssystem designet for god skyldnerservice samt effektiv innfordring av kravene. Skyldnere vil få tilgang til vår skyldnerweb som gir dem anledning til å logge seg på og få betalingsinformasjon, søke om betalingsavtale, sende melding til vår saksbehandler samt betale kravet.
  • Svea Kompetanse: Tilgang til vårt saksbehandlerteam som samlet utgjør et av Norges sterkeste fagmiljøer.
    Gruppen har lang og bred inkassoerfaring og samarbeider med våre jurister med høy inkassojuridisk kompetanse.
  • Svea Dialog: Vårt program for kundedialog.
    Vårt kundesenter har åpent fra 8 – 20 mandag – fredag, lørdag 10 – 15 slik at vi er tilgjengelige for dine skyldnere. På kundesenteret jobber 42 ansatte, alle har minst tre års økonomisk utdannelse og behersker 14 språk. For å holde deg faglig oppdatert kan deres medlem abonnere på vårt månedlige nyhetsbrev SVEA Innsikt og få de beste rådene og tipsene ved å skrive inn din epostadresse nederst på siden.