Ny medlemsfordel: Rask tilgang til psykolog

NJ har nå inngått en avtale med Senter for Stress og Traumepsykologi som gir medlemmer tilgang til psykolog i løpet av kort tid.

Senteret brukes allerede av flere ansatte i de største mediehusene. For NJ har det vært spesielt viktig å vite at fagpersonene som arbeider ved senteret har innsikt i redaksjonelle medarbeideres arbeidssituasjon og erfaring med å prate med denne yrkesgruppen.

Avtalen går ut på at medlemmer som har behov for bistand tar direkte kontakt med senteret på traumepsykologi.no. Konsultasjonen kan skje i senterets lokaler i Oslo sentrum eller digitalt. Det er den enkelte arbeidsgiver eller det enkelte medlemmet som betaler for konsultasjonen. Dette avtales i forbindelse med bestillingen av timen.

Tilbudet kommer på plass i forlengelsen av NJs arbeid for å forebygge psykiske problemer blant medlemmene. Undersøkelsene vi har gjort viser at en god del medlemmer sliter med stressreaksjoner, enten det er som følge av trakassering, trusler og vold, sterke sanseinntrykk fra et ulykkessted eller fra konfliktområde, eller summen av sterke opplevelser gjennom karrieren.

Ta kontakt med NJ-rådgiver Trond Idås dersom du har spørsmål om dette medlemstilbudet.