Artikkelen er mer enn ett år gammel

Vil du jobbe i Norsk Journalistlag?

Norsk Journalistlag søker en person som skal jobbe i avdelingen for Journalistikk og organisasjon. Søknadsfrist: 12. mai.

Avdelingen Journalistikk og organisasjon arbeider blant annet med organisasjonsutvikling, bistand til tillitsvalgte sentralt og ute i lag og klubber, oppfølging av medlemstilbud, journalistfaglig aktivitet og NJs kommunikasjonsarbeid.

Akkurat nå trenger vi en person som skal ha ansvar for studiepermisjonsordningen for etter- og videreutdanning for journalister, som deltar i internt og eksternt kommunikasjonsarbeid, og gjennomføring av politiske møter.
Til stillingen vil det også ligge et ansvar for å følge opp økonomi knyttet til ansvarsområder, samt andre oppgaver som må løses fortløpende i en liten medlemsorganisasjon.

Vi ser etter en person som gjerne har bakgrunn fra journalistikken og/eller kommunikasjonsarbeid, og kjenner hverdagen til redaksjonelle medarbeidere og frilansere. Erfaring fra organisasjonsarbeid er en fordel.

Du må ha kjennskap til ulike publiseringsløsninger, sosiale medier og Adobe programmer (eller tilsvarende). Det er en stor fordel om du behersker videoredigering.

Vi ønsker en person som er selvstendig, fleksibel, initierer og gjennomfører ideer, samt evner å samarbeide godt i hektiske perioder.
Blikk for både helhet og detaljer er nødvendig.

Søknadsfrist

12. mai 2019.

Kontaktpersoner:

Ståle Lidsheim, avdelingsleder: 22 20 11 10
Knut Skaslien, klubbleder: 22 20 11 10

Søknad og CV sendes til nj@nj.no