Filtrer etter
Uten kategori

NRK-oppgjøret: 36 000 til alle

Fredag morgen kom Norsk Journalistlag og NRK til enighet i årets lønnsoppgjør. – En nytt fredagstillegg, betydelig økning i ulempesatsene og et godt generelt lønnstillegg er viktige resultater i dette oppgjøret, sier Rolf Johansen, forhandlingsleder for NJ i NRK.

– Velkommen til Monsterklubben

NJ-familien ønsker stadig flere nye medlemmer i tv-produksjonsbransjen velkommen. Denne uken var det stiftelsesmøte i den nye klubben i Monster. Norsk Journalistlag har allerede 22 medlemmer i produksjonsselskapet.

Sett Julian Assange fri!

Siste og avgjørende høring i saken om utlevering av varsleren og publisisten Julian Assange til USA finner sted i britisk høyesterett i London 20.-21. februar.

Inviterer til Mediegalla 2024

31. mai ønsker NJ Østfold i samarbeid med Østfold Redaktørforening velkommen til årets Mediegalla på Sarpsborg scene i Sarpsborg.

Møtte den israelske ambassadøren

Norsk Journalistlag møtte, sammen med Norsk Redaktørforening og Norsk Presseforbund, denne uken den israelske ambassadøren til Norge.

Munnkurven må løsnes på

I norske kommuner spriker reglene for ansattes mulighet til å ytre seg om aktuelle saker i alle retninger. Selv der utgangspunktet er åpenhet, kan praksis være en helt annen.