Filtrer etter
Lønn

Lønnsstatistikken for 2023 er klar

Lønnsstatistikken viser at våre medlemmer i de to store tariffområdene i NRK og MBL hadde en lønnsutvikling som bidro til å stoppe ytterligere tap av kjøpekraft. – Det er vi glade for, men de historiske tallene viser at vi har lønnsutfordringer i begge områdene, sier NJ-leder Dag Idar Tryggestad.

Enighet i lønnsoppgjøret for journalistene i NRK

Det var kampen for å få tariffestede rettigheter for vikarer og midlertidig ansatte som gjorde at forhandlingene varte 48 timer på overtid. NJ og NRK er i dag blitt enige i årets lønnsoppgjør. Alle journalister får et lønnstillegg på 6750 kroner.

Innspurten i gang i lønnsoppgjøret mellom NJ og NRK

Forhandlingene er inne i sine siste timer og forhandlingsutvalget er av smittevernhensyn samlet på et hotell i Oslo sentrum. Årets lønnsoppgjør er et hovedoppgjør. Det betyr at både tekst i Journalistavtalen og penger er tema. -Vi bruker disse siste timene før fristen går ut til å jobbe med så vel tekst som økonomi, sier Rolf […]

Har du koronaspørsmål? Her er NJs svar

I denne artikkelen svarer NJs rådgivere og advokater på spørsmål du måtte ha om konsekvenser rundt koronasituasjonen. Artikkelen oppdateres jevnlig med svar og informasjon.

Vil ha med frilansere i lokallaget

Lokallagslederne i NJ over hele landet ber frilansere ta kontakt.
– Frilanserne er en naturlig del av medlemsmassen i Oslo Journalistlag (OJ), sier leder, Jathushiga Bridget Rajah, som selv har vært frilanser.

fra venstre: lokallagslederen i Vestfold, Henrik Ulrichsen, leder Oslo Journalistklubb, Jathushiga Bridget Rajah og Hanne Høyland, nyvalgtleder i Stavanger lokallag.