Filtrer etter
NJs arbeid

Bidra til mangfold og mangfoldsplakaten!

Plakaten som Norsk Journalistlags mangfoldsutvalg jobber med, har som mål å sikre at samtlige mediehus tenker på inkludering og mangfold. Klikk HER for å komme til svarskjemaet Mangfold er mangfoldig For å sikre en god bredde er det viktig at vi er ulike. Det at du og dine kolleger har ulike erfaringer og bakgrunner. Det […]

Nytt styre i NJ Frilans

NJ Frilans har på sitt årsmøte 22. oktober valgt nytt styre. Ny leder for frilanserne er Audun Hasvik. Han sitter fra før i landsstyret til Norsk Journalistlag, og har lang erfaring med fagforeningsarbeid. Han ble født i 1957 og bor på Notodden. Der har han jobba som bilmekaniker og på skipsverksted før han ble journalist […]

Arrangerer temamøter i mikroformat

Etter koronabråstoppen, er de ulike lokallagene i Norsk Journalistlag (NJ) så smått i gang med å få opp aktiviteten igjen. Nå forsøker NJ Vestfold seg med prosjektet mikromøter.

Har du koronaspørsmål? Her er NJs svar

I denne artikkelen svarer NJs rådgivere og advokater på spørsmål du måtte ha om konsekvenser rundt koronasituasjonen. Artikkelen oppdateres jevnlig med svar og informasjon.

Vil ha med frilansere i lokallaget

Lokallagslederne i NJ over hele landet ber frilansere ta kontakt.
– Frilanserne er en naturlig del av medlemsmassen i Oslo Journalistlag (OJ), sier leder, Jathushiga Bridget Rajah, som selv har vært frilanser.

fra venstre: lokallagslederen i Vestfold, Henrik Ulrichsen, leder Oslo Journalistklubb, Jathushiga Bridget Rajah og Hanne Høyland, nyvalgtleder i Stavanger lokallag.

280 journalister fikk «kopi-penger»

Norsk Journalistlag (NJ) har i sommer delt ut over 900 000 kroner til journalister som har laget programmer for radio og TV som er mye kopiert i de tusen hjem. Blant de mest populære er Radioresepsjonen, 4-stjerners middag og Farmen.