Filtrer etter
Organisasjon

Hvem bør bli Årets klubbleiar 2023?

Kjenner du en klubbleder som har gjort en ekstra stor innsats i år? En som har stått på ekstra for å løse en kinkig situasjon eller vist omsorg for medlemmer utover det som kan forventes?

Bidra til mangfold og mangfoldsplakaten!

Plakaten som Norsk Journalistlags mangfoldsutvalg jobber med, har som mål å sikre at samtlige mediehus tenker på inkludering og mangfold. Klikk HER for å komme til svarskjemaet Mangfold er mangfoldig For å sikre en god bredde er det viktig at vi er ulike. Det at du og dine kolleger har ulike erfaringer og bakgrunner. Det […]

Boklansering åpnet Styrkeløft

Norsk Journalistlag er 75 år. Tidligere NJ-leder Alf Skjeseth har skrevet NJs historie. I dag ble boka “Fra Tostrup til Teams” lansert.

– Et større NJ er et sterkere NJ

Redaksjonene forandrer seg. Skal Norsk Journalistlag utvide medlemsgrunnlaget? – Jeg er redd for at vi vanner ut organisasjonen vår, sa Ole Torp i debatt hos NJ Oslo.

Ole Torp, Sonja Nordanger og Hege Fagerheim på debattmøte i NJ Oslo

NJ inviterer til brei organisasjonsdebatt

Hvem skal NJ være for og føler de som er medlemmer i dag seg hjemme i organisasjonen? Det er blant spørsmålene landsstyret nå ønsker en åpen og brei debatt om i organisasjonen.

NJs mentorer

Berit Rekaa «famlet i blinde», Kjersti Fikse syntes det var litt ensomt og Julie Teresa Rege Olsen våget ikke stille spørsmål fordi hun trodde det var for dumt. NJs mentorer har også en gang vært ferske klubbledere. Nå skal de hjelpe andre «ferskinger”.

  • 1
  • 2