Ny leder i Norsk Journalistlag Student

Regine Lund Kristensen skal lede journaliststudentene det neste året. Det ble klart under NJ Students årsmøte i helgen.

Helgen 22.-23. september ble Norsk Journalistlag Students årsmøte avholdt i NJs lokaler i Oslo. Med delegater samlet fra hele landet har studentene lagt planer for året, og håper å jobbe aktivt for studenter på vei mot den redaksjonelle bransjen.

– Det er utrolig stas å få denne muligheten! Jeg har ekstremt store sko å fylle. Jeg gleder meg til å bli utfordret på godt og vondt i dette vervet, og bli kjent med NJ Student i enda større grad! sier nyvalgt leder Regine Lund Kristensen.

Hun er 21 år gammel, fra Larvik og er på sitt tredje år som journaliststudent ved OsloMet. Hun har bakgrunn fra Østlandsposten og Forskning.no, og er for tiden å finne hos Sol.No parallelt med studiene. Kristensen er den andre lederen på rad som kommer fra OsloMet, og tar over etter Renate Karlsmoen som trer over i “voksen”-organisasjonen, etter to år i studentenes sentralstyre.

Hele årsmøtet samlet. Foto: Ingrid Grimstad

Diskusjoner og innspill

På årsmøtet var det spennende diskusjoner, og innspill fra studentklubbene, med fokus på hva man ønsker å gjøre det neste året. Ting som studentkonferanse, og internasjonalt arbeid var blant temaene som ble tatt inn i studentenes handlingsplan for det kommende året. Leder Regine får med seg et bredt sentralstyre av studenter, med representanter fra Universitetet i Bergen, Nord Universitet i Bodø, Universitetet i Stavanger og Høgskulen i Volda.

– Jeg tror det nye styret kommer til å jobbe godt sammen for å få til et bra år i NJ Student! Vi vil blant annet jobbe mot å ha flere større prosjekter, skape studentklubber der de ikke allerede er og bikke 600 medlemmer i NJ Student, sier Kristensen.

Sentralstyret består av:

Leder: Regine Lund Kristensen (OsloMet)

Nestleder: Malin Askevold Helle (UIB)

Økonomiansvarlig: Hanna Bongom (UIS)

Sentralstyremedlem: Aksel Oliver Egge (Nord Universitet)

Sentralstyremedlem: Hanna R. Solligård (UIB)

Sentralstyremedlem: Sona Sillah (Volda)

Vara: Lova Hilanmo (Volda)

Det nye styret i NJ Student. Foto: Iver Daaland Åse